SOSYAL MEDYA

 Sosyal Medya:

 

Günümüzün olmazsa olmaz mecrası olan facebook ve twitter´da tüm yazarlarımız için tanıtım etkinlikleri düzenlemekteyiz. Facebook´taki bir çok kitap grubu ile ortak çalışmalarımız vardır. Kitaplarımız için yarışmalar düzenlemekteyiz ve bu yarışmalara katılanlara kitabın görselini paylaşmayı zorunlu tutarak bazen binlerce paylaşım yaptırıp etkin bir tanıtım hizmeti sağlamaktayız.

  

İstanbul, Ankara ve İzmir fuarlarına katılan yayınevimiz imza günü yatırdığı tüm yazarların tanıtım kartlarını sosyal medyada paylaşarak imza etkinliğinin dolu geçmesi için yoğun faaliyetlerde bulunmaktadır.

 

Yazarlarımızın tanıtımı için kurulmuş olan yayın grubumuza bağlı faaliyet gösteren internet haber sitelerinde yazarlarımızın ve kitaplarımızın haberini yapıyoruz, sonrasında bu haberleri Sosyal Medya hesaplarımızda paylaşarak yüzbinlerce insana ulaşmasını sağlıyoruz.

Yazarımızdan isyenlere kamera önü röportajları yaparak bu röportajları Sosyal Medya hesaplarımızda paylaşıyoruz ve bu röportajlar için hiçbir ek ücret almıyoruz.

Değerli yazarlar bir yayınevinin sosyal medya ayağı çok önemlidir. Yazarın dikkat etmesi gereken temel nokta yayınevinin sosyal medyada vereceği hizmetlerin neler olduğunu anlatıp bunu sözleşme ile garanti altına almasıdır.

 

Referanslarımız