REKLAM DESTEĞİ

Reklam Desteği

Yüzlerce yazar kitap çıkartmak istiyor ve çeşitli yayınevleri ile anlaşıp kitaplarını bastırıyorlar. Ancak kitap çıkartmak tek başına yeterli bir durum değildir.

 

Kitabınızın satılması için mutlaka insanlara duyurulması gerekli. Her gün onlarca kitabın yayınlandığı bir mecrada reklâmı yapılmayan bir kitabın satılma ihtimali çok düşüktür.

 

Elbette reklâm yapmanın çeşitli yolları var. Gazeteler, televizyon, internet siteleri bunlardan bazılar. Ancak bu mecralar fazlasıyla pahalı yerler. Birçok yazarın bütçesi bu rakamları karşılamaya yetmiyor.

 

Sokak Yayın Grubu olarak yazarlarımızın reklam ve tanıtım konusundaki ihtiyaçlarını gidermek için yayın grubumuzun bünyesinde edebiyat dergisi ve internet haber siteleri oluşturduk. Bu mecralarda yazarlarımızdan ek ücret istemeden tanıtımlarını ve haberlerini yapıyoruz. Kitabı yayınlanan her yazarımız bir anda bir çok yerde haber oluyor.


Yazarlarımız isterlerse dergimizde düzenli olarak da yazabilirler. Şiirlerini veya öykülerini yahut denemelerini ilk olarak bizim dergimizde okur karşısına çıkartabilirler. Yine isteyen yazarlarımız yayın grubumuza bağlı olan internet sitelerinde düzenli olarak köşe yazısı yazabilirler.


Yayınevimizin önemli bir reklam desteği de bir internet televizyonu çalışmasıdır. Ek bir ücret almadan bir çok yazarımızla kamera önü röportajları yaptık ve bunu internet televizyonumuzda paylaştık. Sonrasında sosyal medyaya servis ettik ve onlarca yazarımıza hiçbir maliyet oluşturmadan reklam ve tanıtım yaptık.

Referanslarımız