BARIŞ TÜRK

İki yıl önce yayınlanan ilk kitabımla yazar kadrosuna dâhil olduğum Sokak Kitapları’ndan öğrendiğim en önemli özellik; ön plandaki hedeflerinin͵ yazar ve yazar adaylarına kitaplarını yayınlamak konusunda maddi manevi karşılaşacakları tüm sıkıntıları en aza indirerek kitaplarını en iyi ve en kaliteli şekilde yayınlamak olduğudur.

Kurucusu olan Uğur Ziya Şimşek’in͵ Sokak Kitapları Yayıncılığı nasıl ve ne amaçla kurduğunu araştırıp öğrenirseniz yukarıda bahsettiğim konunun doğruluğuna emin olabilirsiniz.

İki yılda iki kitabım yayınlandı. Türkiye’nin birçok yerinde düzenlenen kitap fuarlarında imza günlerim, dergilerde röportajlarım oldu. Kitaplarımın reklamı͵ tanıtımı yapıldı. Ve bunların hepsi bana en ufak bir sorun yaşatmadan Sokak Kitapları Yayınları ve Sokak Kitapları çalışanları tarafından yapıldı.

Bugün yazarlık konusunda mutlu, huzurlu ve şanslı bir yazarsam bunu Sokak Kitapları Yayıncılığa ve Sokak Kitapları çalışanlarının emeğine, onların dürüstlüğüne, samimiyetine ve iş ahlaklarındaki iyi kalpliliklerine borçluyum.

SAYGILARIMLA...

Referanslarımız