Ceren Çubukçu

Aşk Kriterlerim

Aşkın kriterleri var mıdır sizce? Eğer varsa nelerdir? Ev ve araba mı? Düzenli bir gelir mi? Yoksa 1.85 boy, fit bir vücut ve mavi gözler mi? Televizyondaki evlilik programlarında bile görüyoruz artık.
Gelecek olanlar için “Benim kriterlerim bunlar, benim için gelecek adaylar bu kriterlere uygunsa gelsinler.” deniyor veya gelen kişiye “Benim kriterlerimi biliyor musunuz?” diye soruluyor. Peki, diyelim ki karşınızdaki kişi bütün kriterlerinize uydu, ona hemen âşık mı olacaksınız? Ya da kriterlerinizin bir tanesine bile uymayan birine âşık olabilir misiniz? Sonuç olarak, karşınıza biri çıktığında mantığınızın mı yoksa kalbinizin mi sesini dinlemelisiniz? Kitabı okuyun ve buna siz karar verin!
Ceren Çubukçu, İstanbul Teknik Üniversitesi ve New York eyaletinde bulunan Binghamton Üniversitesi´nin ortak yürüttüğü çift diploma programı bilişim sistemleri mühendisliği mezunudur. Ayrıca Boston’da bulunan Bentley Üniversitesi’nde burslu olarak MBA yapmıştır. Çubukçu, hâlihazırda Maltepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesidir ve İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü’nde doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Yazar, aynı zamanda Etkinlik Fabrikam isimli ve birçok ödül almış etkinlik bileti satış platformunun da kurucularından biridir.