Murat Küden

Başlangıç

Yaşamın en eğlenceli tarafı, kişinin kendi kafasını kullanarak haklı çıkmasıdır. İnsan zihni çok güçlüdür ve kudretlidir. Yapabilir de yıkabilir de. Yani başarılı olmak istiyorsanız; zihninizi yönetmeli, “büyük” ve “farklı” düşünmek zorundasınız.

NLP ciddi başarılar elde etmiş kişilerin modellenmesi sonucu oluşturulmuştur. Yani, canlı deneyimlerin gözlemlenmesi ile yakından ilgilidir. Bizim de aynı yolları izleyerek başarılı olabileceğimizi savunur. NLP aslında bize yaşamımızı değiştirebilmemiz ve kontrol altına alabilmemiz için değişim teknikleri sunar. Bu teknikler işe yarar ve gerçeğe dayanır. NLP teknikleri basit ve anlaşılır, aynı zamanda da uygulanabilirdir.

Olduğumuz gibi kalmaya devam ederek, istediğimizi asla olamayız. Hedeflerimizi asla tutturamayız. Bu yüzden değişmek ve gelişmek zorundayız. Başarılı insanların kazanma stratejilerini bildiğimizde ve uyguladığımızda pek çok şeyi mümkün kılabiliriz. Bu kitapta anlatılanlar da sizin “BÜYÜK HEDEF” lerinize ulaşmanız ile ilgilidir.