Yard. Doç. Dr. Hakan Yıldırım

Davranışsal Finans

Hakan Yıldırım 10.07.1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlamış; İstanbul Üniversitesi’nde Dış Ticaret ve Avrupa Birliği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde işletme bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite mezuniyeti sonrasında Yeditepe Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans programı öncesinde, finans sektöründe faaliyet gösteren şirketlere danışmanlık yapmasının yanı sıra, çeşitli holdinglerde finansal danışman pozisyonunda çalışmıştır. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra OET United Energy adlı yabancı sermayeli bir firmada genel müdür pozisyonunda çalışmıştır. Diğer yandan, televizyon kuruluşlarında ekonomik ve finansal alanda yorumculuk yapan Hakan YILDIRIM, ekonomi ve finans alanında dört farklı kitabın da yazarıdır.

 

Şu anda İstanbul’da bir vakıf üniversitesine bağlı işletme fakültesinde yardımcı doçent olarak görev yapmakta olan yazar; finans, ekonomi ve işletme alanında dersler vermektedir.