ERHAN ÖZMEN

ZABİT VE KUMANDAN İLE SÖYLEŞİ

Günümüzde dünya ve ülkemizin bulunduğu durumu anlayabilmek için Astronomi, Astroloji, Coğrafya, Çevre, Ekonomi, Hukuk, Uluslararası Hukuk, Din, Dinler Tarihi, Jeopolitika, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Medeniyetler Tarihi, NLP (Sinir Dili Programlaması) ile çeşitli alanlarda teknolojik gelişmeler ve dünyanın geleceği gibi birkaç alanda okuryazarlık seviyesinde bilgi sahibi olmak gereklidir.

Bu alanlarda çalışan kişilerin bir ömür verdiği her bir alanda, ülkemiz ve dünyamızın genelini görebilmek ve yorumlamak imkânsız durumdadır.

Bilinçli üretilen düşünceler ile sosyo-kültürel ortamın oluşturduğu ortak bilinç; kişilerin huzuru ile günlük hayatını etkilemekte ve ülke güvenliğini tehdit etmektedir.

Bugünümüz, millî ve manevî değerlerimize ülkemiz genelinde ortak bakmamız ve aynı anlamda buluşmamız gerektiğini ortaya koymaktadır.

1918 yılında kaleme alınan askerlik mesleği, nitelikli komutanlık ve ordumuza ait tespitleri içeren eser; 2018 yılında bu amaca ulaşmak amacıyla sorgulayıcı, çözümleyici ve yapılandırıcı tespitlerle yorumlanarak kaleme alınmıştır.

Bu çalışmayı okumanızdan sonraki süreçte; birkaç dakikalık bilinçli düşünmeniz sonrası düşüncelerinizdeki değişim sizi şaşırtacaktır.