Erin LURUS

OKYANUS

       

Biz, sonsuza dek birbirimize bağlıyız. Bu konuda ikimizin de yapabileceği hiçbir şey yok. Dünyanın öbür ucuna da gitsen kalbin bana ait. Benim ki de sana… Bana döneceksin… Git… Git ve hayatın anlamını bulmaya, lanetli kaderinden kurtulmaya çalış… Hayatın bir anlamı olmadığını ve nafile çabaladığını anladığında kollarımda olacaksın.  

 Asla…  dedim. Asla sana dönmeyeceğim.  Beni dinlediğini biliyordum. Fısıltıyla söylediğim sözcükleri gayet net duyacağını da…  

NEFESİNİN ÇEKİLDİĞİNİ, ÖMRÜNÜN BİR BAŞKA BEDENE DOĞRU, UÇUP GİTTİĞİNİ HİSSEDECEKSİN. VUCUDUN ALEV ALACAK VE GÖZ AÇIP KAPAYANA DEK, KÜLLERİN RÜZGÂRLA DANS ETMEYE BAŞLAYACAK. HAYATTA KALMAK İÇİN ŞANSIN VAR MI? BİR SETANLA YOLUN KESİŞMİŞSE YA ÂŞIK OLURSUN YA ÖLÜRSÜN. ASLA ÜÇÜNCÜ BİR SEÇENEK YOKTUR.

 Zamanın akmadığı, lanetli setan diyarı… Veroponen. Yabancısı olduğu bu gizemli yerde, ne aradığını çözmeye çalışan, rüyaları ile gerçekler arasında sıkışıp kalmış bir kız. Kopması imkânsız bir şekilde o kıza bağlandığına inanan bir melez.

 SİZİ SATIR SATIR İÇİNE ÇEKECEK VE SON SAYFAYA ULAŞMADAN ELİNİZDEN BIRAKMAK İSTEMEYECEĞİNİZ DOYUMSUZ BİR FANTASTİK HİKÂYE.