Selma YILDIRIM

O Bana Dokundu Ben de Ona Ne mi Oldu? Başardık

Bir çocuğun ve annesinin zoru başarma hikâyesini, anlatan bu kitapta herkes kendinden bir parça bulabileceği anlar yaşayacak. Mücadele verilecek konu ne olursa olsun değişmeyenin mücadele azmi ve doğru bilgi olduğuna bir kez daha şahit olacaksınız. Sorunun adı yok. Gidilecek yol, izlenecek metot önemlidir. Başlama çizgisinden ileriye gidebileceğiniz kadar gidip, konulan tanıları, olamaz denilenleri yanıltıma vaktidir şimdi. Hüzünlü, bir o kadar da dinamik başarma öyküsüdür bu kitap.

Dokunmasını bilenlere ve bilmeyenlere! Her durumda insan ruhunun güzelliklerini keşfedip, yüreklere dokunabilen birliktelik. Akıcı, samimi, abartısız. Şaşırtacak kadar da gerçek. Bana da dokundu ve başardı. Evrenin sevgisi ve ışığı üzerinde olsun.
Dr.Havvanur YILMAZ KELEŞ Akupunktur Hekimi, Hipnoterapist ve Enerji Terapisti

İçinden çıkılması zor gibi görünen durumların, aslında hep öyle olmadığı hikayeler vardır ki; bütün içtenliğiyle size yardımcı olmak için yazılır. Bu da öyle bir hikâye...
Ülger YAMAN Özel Eğitim Uzmanı

Sevgiyle dokunulan her bireyin, bir yıldız gibi parlayabileceğini ispatlayan ve kocaman yüreği olan bu anneyi ayakta alkışlıyorum.
Gaye ANAKÖK BAŞAR İstatistikçi, Sınıf Öğretmeni ve ANNE